BELL DE MASQUERADE Dido "Smilla"
FÖDD: 18. aPRIL 2017

Dido eller Smilla som vi kallar henne är en liten tik  som var ett självklart val att hon skulle få stannar i vår familj. Hon är en valp från vår senaste Kull mellan 
Kenzo vom Zulimo "Dodor" Uppfödare: Renate Zuber Morgenthaler www.barbetvomzulimo.com och vår egen BELL DE MASQUE-RADE Adelé "Mio". Smilla är Smilla, självklar, bysig, lekfull (hon älskar att bära rund saker, även har sönder saker) och är jätte nyfiken på allt som erbjuds henne. Vi åkte med henne i början av augusti för två veckor till Tyskland, Schweiz och Frankrike. Resan gick väldigt bra. Hon tyckte om att dricka från brunnarna i Schweiz och att tittar på kosor, var med på 60 års kalas och badade i havet vid Tysklands östersjökust. Hon träffade många hundar och människor. På vägen hem hälsade vi på Jill och Smilla var så fascinerad över hennes små valpar. Kul att träffa så många Barbeter i olika åldrar på en gång.
Det är åckså så roligt att se hur lätt Smilla har att bara slappnar av när det är rörelse och stök omkring henne, att en nästan kan glömma att hon är med. Detta är ett drag som kännetäcknade även alla andra syskon i hela hennes kull.
Just nu har vi börjat på valpkursen hos Lyckliga hunden och flera äventyr väntar runt hörnet