Många av er har säkert undrat vart jag har tagit vägen, att det inte kom några nya bilder eller en uppdatering av hän-delserna här i valphagen. Tiden går så fort och det hinns inte med så mycket. Det har blivit intensiva dagar och det är liv i stugan, våra valpar börjar bli själv-ständiga små hundar som utforskar och provar, det ruffas och gruffas och fast att mamma Mio inte är lika intressant och viktig som förut, så gosas det en hel del med henne. Mio är i sin tur inte sen att uppfostra de när det går lite väl hårt till eller övervaka deras påhitt. 
Att bära omkring en leksak eller jaga efter en eftertraktat sådan tillhör deras favoritsysslor. Nu när det äntligen har blivit varmare, så är vi ute i trägårdshagen och njuter av solen och naturen. Det har kommit många besökare under veckorna som gått, barn stora som små och många andra nyfikna tvåbenta har glatt välkom-nads och bjudits på lek. 
Mellan varven så dra sig en efter en tillbaka och ta det lugnt, ibland bara sittande, men ofta lojt utsträckta och då spelar det ingen roll om det kommer nån eller om jag t.ex. håller på i köket och skramlar med kastruller.
Alla våra små sötnosa har under tiden hittat ett nytt kärleksfullt hem där familjerna välkomna de fr.o.m. den 16.juni
Dante och Daliah flyttar till Stockholm,
Dot och Darius till Umeå, medans Dorian har hittat sitt nya hem i Östersund och Dodor i Västerås. Dexter flyttar till sin familj i Vasa, Finland och Dido är redan hemma, för att hon få stanna hos oss tillsammans med sin mamma och mormor.