Längtar du efter en trevlig, pigg och trogen familjemedlem på fyra ben som gärna hänger med på allt och samtidigt är lugn och behaglig, så kan en Barbet vara något just för dig. 
Se  http://www.barbet.se/rasinfo

Sedan 2012 har vi kennelnamnet BELL DE MASQUERADE och vår första valpkull föddes samma år. 
Som blivande valpuppfödare gick jag två kurser om dräktighet och valpuppfödning.  Valptiden har varit intensiv, spännande och mysig för oss alla, att föda upp de små liven kändes stort. 

Med vår valpuppfödning i liten skala vill vi bidra till att den otroligt trevliga rasen även fortsättningsvis finns bland 
våra fyrbenta vänner. 

Vi har två avelstikar, Kajs Vita Björnens Vitani "Nemi" och Bell de Masquerade Adéle "Mio". Mio behöll vi efter vår första kull. Bell De Masquerade Cosima som även hon är dotter till  Kajs Vita Björnens Vitani "Nemi" C- kull 2015 har vi avelsrätten kvar för en kull.

Vi är alltid mycket angelägna att hittar en passande far till våra valpar, vilket hittills resulterat i  resor till 
Tyskland och Schweiz. 

Våra små valpar får växa upp i en kärleksfull miljö, efter de första tre veckorna få de vara med i familjens vardag. De får träffa folk i alla åldrar och olika sammanhang så att de blir mycket sociala fyrbenta vänner.

Våra valpar får tidigast flytta till sina nya familjer vid 8/9 veckors ålder som är i enlighet med SKK's regler.

Då kommer de vara:

- Regelbundet avmaskade - Registrerade i SKK - Veterinärbesiktade - Vaccinerade med DHPPI som är skydd mot allt som behövs - ID-märkta med microchip - Försedda med SKKs köpeavtal - Valpkullsförsäkrade mot dolda fel i Agria i 3 år.

Dessutom får du med dig en liten väska med: Valpfoder , matlista samt en lista med tips och råd. Ett litet gosedjur och en hundfilt med mammans och syskonens doft. Samt 1-års medlemskap i svenska Barbetklubben (SBBK) www.barbet.se


När du har träffat ditt val om du vill ha en tik eller hanhund, 
så hjälper vi dig att hitta valpen, som vi känner utifrån dennes personlighet,  som kommer att passa bäst in i ditt och din familjs liv. För det mesta är det dock att en liten valp väljer sin familj! Det är alltid fascinerande att se när detta händer.

Vi ser även fram emot en fortsatt bra kontakt och kommunikation med dig efter valpköpet.

Ni kan komma i kontakt med oss via min gästbok eller skriva till nemivitani@gmail.com